BOLALARNI TARBIYA QILISHNING ZAMONAVIY PSIXOLOGIK MASALALARI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada bolalarni tarbiyalash jarayonida yuzaga kelayotgan zamonaviy psixologik masalalar, ularning kelib chiqish sabablari hamda bartaraf etish yo‘llari yoritilgan. Shuningdek, oila va ta’lim muassasalarining bu jarayondagi o‘rni tahlil qilingan.