AXBOROT-KOMMUNIKATSIYA TEXNALOGIYALARINING TA'LIM JARAYONI BILAN TANISHISH (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqola axborot-kommunikatsiya texnologiyalarining (AKT) ta'lim jarayoniga integratsiyalashuvi va uning ahamiyatini o'rganadi. Unda AKTning o'qitish metodikasi va o'quvchilarning bilim olish samaradorligiga ta'siri tahlil qilinadi. Maqolada raqamli resurslardan foydalanish, masofaviy ta'lim imkoniyatlari hamda pedagogik innovatsiyalarni joriy etish masalalari ko'rib chiqiladi. Shuningdek, AKTni ta'limga tatbiq etishdagi asosiy muammolar va ularni hal etish yo'llari muhokama qilinadi. Tadqiqot AKTning zamonaviy ta'lim tizimini rivojlantirishdagi muhim rolini ta'kidlaydi.