KOGNITIV TILSHUNOSLIKNING DOLZARB MASALALARI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqola shiddat bilan rivojlanib borayotgan kognitiv tilshunoslik oldidagi bir qancha dolzarb muammolarini yoritishga bag’ishlanadi. Tadqiqotda ko’plab olimlar tomonidan bahslarga sabab bo’layotgan til va nutq masalasi , konseptlar, sun’iy intellekt haqida bir qancha mulohazalar olib borilgan.