INSON ONGINING TARAQQIYOTI VA ONGSIZLIK JARAYONLARINING PSIXOLOGIK MOHIYATI HAMDA ULARNING O‘ZARO BOG‘LIQLIGI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada inson ongining taraqqiyoti va ongsizlik jarayonlarining psixologik mohiyati ilmiy jihatdan tahlil qilinadi. Ongning shakllanishi va rivojlanishi, shuningdek, ongsizlikning inson xulq-atvori va psixik faoliyatdagi o‘rni yoritiladi. Shuningdek, ong va ongsizlik o‘rtasidagi o‘zaro bog‘liqlik hamda ularning shaxs rivojlanishiga ta’siri psixologik yondashuvlar asosida ko‘rib chiqiladi.