TRANSPORT VOSITALARIDA ICHKI YONUV DIVIGATELINING TA’MINLASH TIZIMINI ISHLASH JARAYONINI TAHLIL QILISH (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu tezisda transport vositalarining ichki yonuv divigatelining ta’minlash tizimini tahlil qilish haqida so‘z boradi