MAKTABGACHA TA'LIM TASHKILOTLARIDA STEAMNI JORIY ETISH METODOLOGIYASI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada maktabgacha ta'lim tashkilotlarida STEAM (Science, Technology, Engineering, Art, Mathematics) ishlab chiqarishni joriy etishning nazariy asoslari va amaliy metodologiyasi yoritilgan. STEAM ta'limining bolalar tafakkurini rivojlantirishdagi o'rni, kreativ fikrlashni kuzatishdagi ahamiyati hamda integratsiyalashgan ta'lim muhitini yaxshilash usullari tahlil qilingan. , maktabgacha o'quv bolalar uchun, mos metodlar'yin asosida ishlab chiqarish va pedagogik strategiyalar bayon qilingan.