STEAM TA'LIMINING NAZARIY ASOSLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkurda STEAM ta'limining nazariy asoslari, uning shakllanish jarayonlari va pedagogik maqolalari tahlil qilingan. STEAMning integrativ xususiyatlari, ta'lim jarayonida qo'llanilgan zamonaviy metodlar hamda uning shaxsiy rivojlanishiga ta'siri yoritilgan. Ushbu ta'lim modelining innovatsion faoliyati va amaliy ahamiyati haqida fikr yuritilgan.