INGLIZ TILINI SAMARALI O‘QITISHDA RAQAMLI VOSITALARDAN FOYDALANISH (Ustozlar uchun, 2026)
Zamonaviy ta’lim tizimida raqamli texnologiyalar ingliz tilini o‘qitish jarayonini tubdan o‘zgartirmoqda. Ushbu maqolada ingliz tilini samarali o‘qitishda raqamli vositalarning o‘rni, ularning afzalliklari va ta’lim jarayoniga ta’siri tahlil qilinadi. Shuningdek, turli xil onlayn platformalar, mobil ilovalar va interaktiv texnologiyalarning o‘quvchilarning motivatsiyasi va til ko‘nikmalarini rivojlantirishdagi ahamiyati yoritiladi. Tadqiqot natijalari raqamli vositalardan to‘g‘ri foydalanish ta’lim samaradorligini sezilarli darajada oshirishini ko’rsatadi.