SHAVKATJON ABDURAZZOQOVNING XIZMAT YO‘LI. (Ustozlar uchun, 2026)
Shavkatjon Shokirjonovich hozirda Namangan viloyati hokimi.Shavkatjon Shokirjonovich Abdurazzoqov , — oʻzbek davlat arbobi. 2015—2017-yillarda Namangan tuman hokimi  hokimi, 2017-yil iyulidan Namangan shahar hokimi boʻlgan. 2020-yil 5-martdan 25-sentyabrgacha Ekologiya va atrof-muhitni muhofaza qilish qo’mitasini  boshqargan. 2020-yil 25-dekabrdan Namangan viloyat hokimi vazifasini bajaruvchi etib tasdiqlandi. 2021-yil  Namangan viloyat hokimi etib tayinlandi.