MASSAJNI INSON ORGANIZMIGA FOYDALI XUSUSIYATLARI HAQIDA. (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada massaj nima, uning kelib chiqish tarixi, massaj usullari, massaj o’tkazishga ko’rsatma va mone’liklar hamda massajni inson organizmiga foydali xususiyatlari bo’yicha keng yoritilgan.