SHAXSLARARO MUNOSABATLAR RIVOJLANISHIDA INSON “MEN” INING RO‘LI (Ustozlar uchun, 2026)
: Jamiyat mavjudki insonlar o‘rtasidagi shaxslararo munosabatlar jarayoni rivojlanib tarkib topib ma’lum bir ko‘rinishlarda namoyon bo‘lib boradi. Shaxslararo munosabatlar juda ko‘p qirralari murakkab jarayon bo‘lib uning tarkib toppish, rivojlanishiga bir qator omillar o‘z ta’sirini o‘tqizadi. Umuman psixalogiya tarixiga nazar tashlarkanmiz dastlabki trening dasturlari ham shaxslararo munosabatlarni rivojlantirishga qaratilganligini ko‘rishimiz mumkin.