ZOʻRAVONLIK OQIBATLARI VA UNI OLDINI OLISHNING PSIXOLOGIK MUHIM VAZIFALARI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada zo‘ravonlikning shaxs va jamiyatga ko‘rsatadigan salbiy oqibatlari, uning kelib chiqish sabablari hamda oldini olishning psixologik vazifalari yoritilgan. Shuningdek, oila, maktab va mutaxassislar hamkorligining ahamiyati tahlil qilingan.