OʻQITUVCHILAR JAMOASI OʻRTASIDAGI MUNOSABATLARNI RIVOJLANTIRISHDA MAKTAB AMALIYOTCHI PSIXOLOGNING OʻRNI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada o‘qituvchilar jamoasi o‘rtasidagi munosabatlarni rivojlantirishda maktab amaliyotchi psixologining o‘rni, uning vazifalari hamda samarali ishlash usullari yoritilgan. Shuningdek, sog‘lom psixologik muhitni shakllantirish masalalari tahlil qilingan.