INKLYUZIV TA’LIM JARAYONIDA PSIXOLOGIK YONDASHUVLAR (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada inklyuziv ta’lim jarayonida qo‘llaniladigan psixologik yondashuvlar, ularning mazmuni va amaliy ahamiyati yoritiladi. Shuningdek, alohida ta’lim ehtiyojiga ega bo‘lgan bolalar bilan ishlashda psixolog, o‘qituvchi va ota-onaning hamkorligi, ijobiy psixologik muhit yaratish masalalari tahlil qilinadi.