BOLALARNING RIVOJLANISH BOSQICHIDA OTA-ONALARGA QOʻYILADIGAN TALABLAR (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada bolalarning rivojlanish bosqichlarida ota-onalarga qo‘yiladigan asosiy talablar, ularning bola shaxsini shakllantirishdagi o‘rni hamda psixologik yondashuvlar yoritiladi. Shuningdek, har bir yosh davrida bolaga to‘g‘ri munosabatda bo‘lish, uning ehtiyojlarini tushunish va sog‘lom tarbiya muhitini yaratish masalalari tahlil qilinadi.