TANQIDIY TAFAKKURNI SHAKLLANTIRISHNING PSIXOLOGIK USULLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada tanqidiy tafakkurni shakllantirishning psixologik asoslari va samarali usullari yoritiladi. Shuningdek, o‘quvchilarda mustaqil fikrlash, tahlil qilish va xulosa chiqarish ko‘nikmalarini rivojlantirishda qo‘llaniladigan metodlar hamda ta’lim jarayonidagi ahamiyati tahlil qilinadi.