TA'LIM SOHASIDA SUN'IY INTELLEKTDAN FOYDALANISH (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqola ta'lim sohasida sun'iy intellekt (SI) qo'llanilishini o'rganadi. Unda shaxsiylashtirilgan ta'lim, avtomatlashtirilgan baholash va aqlli o'qitish tizimlari kabi turli jihatlar tahlil qilinadi. Tadqiqot SI ning o'quv samaradorligini oshirish va ta'lim natijalarini yaxshilashdagi salohiyatini ta'kidlaydi. Shuningdek, u SI ni ta'lim jarayonlariga integratsiya qilish bilan bog'liq muammolar va axloqiy masalalarni muhokama qiladi. Maqola SI ning ta'lim landshaftini shakllantirishdagi kelajakdagi istiqbollarini belgilash bilan yakunlanadi.