ZAMONAVIY SHAROITDA IQTISODIY O‘SISH, INFLYATSIYA VA BANDLIK O‘RTASIDAGI O‘ZARO BOG‘LIQLIK VA ULARNING MAMLAKAT IQTISODIY RIVOJIGA TA'SIRI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada iqtisodiy o‘sish, inflyatsiya va bandlik o‘rtasidagi o‘zaro bog‘liqlik tahlil qilingan. Ularning mamlakat iqtisodiy rivojiga ta’siri nazariy va amaliy jihatdan yoritib berilgan. Shuningdek, zamonaviy sharoitda ushbu ko‘rsatkichlarning o‘zaro ta’siri va ahamiyati ko‘rsatib o‘tilgan.