INFILATSIYA VA UNING UY XOʻJALIKLARI HAMDA BIZNESGA TASIRI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada inflyatsiya tushunchasi, uning kelib chiqish sabablari, turlari hamda uy xo‘jaliklari va biznes faoliyatiga ta’siri keng yoritiladi. Shuningdek, inflyatsiyaning ijobiy va salbiy jihatlari ham tahlil qilinadi.