AHOLI SALOMATLIGINI SAQLASHDA PATRONAJ HAMSHIRASINING O’RNI. (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada aholi salomatligini saqlashda patronaj hamshirasining o’rni, zamonaviy patronaj hamshirasiga qo'yiladigan talablar, patronaj hamshirasining sumkasi nimalarni o'z ichiga olishi bo’yicha keng yoritilgan.