RAQAMLI IQTISODIYOTI SHAROITIDA MASOFAVIY TA’LIM XIZMATLARINI TASHKILIY-IQTISODIY MEXANIZMINI TAKOMILLASHTIRISH (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur tezisda raqamli iqtisodiyot sharoitida masofaviy ta’lim xizmatlarini tashkil etish va boshqarishning iqtisodiy mexanizmlari tadqiq etiladi. Tadqiqotda masofaviy ta’lim bozorining shakllanishi, ta’lim platformalarining iqtisodiy samaradorligi hamda ushbu sohani rivojlantirishdagi tashkiliy-huquqiy islohotlar tahlil qilingan.