BOLALARDA XOTIRA SHAKLLANISHINING PSIXOLOGIK MASALALARI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada bolalarda xotiraning shakllanish jarayoni, uning psixologik xususiyatlari hamda rivojlanishiga ta’sir etuvchi omillar yoritiladi. Shuningdek, xotirani rivojlantirishning samarali usullari va ta’lim jarayonidagi ahamiyati tahlil qilinadi.