VOYAGA YETMAGAN BOLALAR OʻRTASIDA JINOYATCHILIK VA HUQUQBUZARLIKLARNI OLDINI OLISHDA MAKTAB AMALIYOTCHI PSIXOLOGNING VAZIFALARI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada voyaga yetmaganlar o‘rtasida jinoyatchilik va huquqbuzarliklarning kelib chiqish sabablari, ularni oldini olishning psixologik jihatlari hamda maktab amaliyotchi psixologining bu boradagi asosiy vazifalari yoritiladi. Shuningdek, profilaktika ishlarining samarali shakllari tahlil qilinadi.