VIRUSLI GEPATITNING HOZIRGI BOSHQARUVI. (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada Virusli gepatitning hozirgi boshqaruvi, virusli gepatit turlari, etiologiyasi, klinikasi, davosi va profilaktikasi bo’yicha keng yoritilgan.