O‘QUVCHILARDA NUTQ MADANIYATINI SHAKLLANTIRISHNING INNOVATSION USULLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Maqolada o‘quvchilarning nutq madaniyatini oshirishda zamonaviy pedagogik texnologiyalar va innovatsion metodlarning o‘rni yoritilgan. Tadqiqot davomida nutqiy kompetensiyalarni rivojlantirishning interfaol usullari tahlil qilinib, amaliy tavsiyalar va samaradorlik ko‘rsatkichlari taqdim etilgan.