MULOQOT PSIXOLOGIYASI: SHAXSLARARO KOMMUNIKATSIYA JARAYONLARI VA SAMARADORLIK OMILLARI. (Ustozlar uchun, 2026)
Muloqot psixologiyasi shaxslararo munosabatlarda axborot almashinuvi, hissiy holatlar uzatilishi va oʻzaro taʼsir mexanizmlarini oʻrganadi. Mazkur maqolada muloqotning tarkibiy qismlari, ogʻzaki va noverbal kommunikatsiya, shaxslararo idrok hamda muloqot samaradorligini belgilovchi psixologik omillar tahlili qilinadi. Shuningdek, muloqotda yuz beradigan xatoliklar, ularni toʻgʻrilash yoʻllari va muloqotning jamoaviy ishdagi ahamiyatiga eʼtibor qaratiladi.