AMIR TEMUR HAQIDAGI BILIMLARNI O‘QUVCHILARGA ANIQ VA TUSHUNARLI QILIB YETKAZISH (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada Amir Temur shaxsiyati va faoliyati haqidagi bilimlarni o‘quvchilarga aniq, sodda va tushunarli tarzda yetkazish usullari yoritib beriladi. O‘quvchilarga tarixiy shaxslar haqida to‘g‘ri va ishonchli ma’lumot berish ularning tarixga bo‘lgan qiziqishini oshirishda muhim ahamiyatga ega. Maqolada Amir Temurning hayoti, davlat boshqaruvidagi o‘rni va uning tarixiy merosini o‘quvchilarga samarali o‘rgatish yo‘llari haqida so‘z yuritiladi.