БАНК КАПИТАЛИ МАКРОПРУДЕНЦИАЛ СИЁСАТ ИНСТРУМЕНТИ СИФАТИДА (Ustozlar uchun, 2025)
Мақолада банк капиталига халқаро банк назоратиташкилотлари томонидан қўйилган талаблар, бундай талабларнингбажарилиши ва банк барқарорлиги боғлиқлиги ўрганилиши асосидатегишли хулосалар шакллантирилган.