BANKLAR TOMONIDAN ZAMONAVIY DEPOZIT XIZMATLARINI KO‘RSATISH AMALIYOTI (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur tadqiqot ishida banklar tomonidan zamonaviydepozit xizmatlarini ko‘rsatish amaliyoti hamda u bilan bog‘liq holatni o‘rganishmaqsad qilingan. Shuningdek, banklar tomonidan zamonaviy depozit xizmatlaritavsifini shakllantirish, xususan, masofadan depozit xizmatini ko‘rsatish hamdayashil depozitlar kabi depozit turlari borasidagi ilmiy-nazariy qarashlarnio‘rganish hamda mazkur jarayonda aniqlangan muammolarning yechimibo‘yicha ilmiy taklif va amaliy tavsiyalar ishlab chiqishdan iborat