BUXGALTERIYA HISOBI KELAJAGIGA SUN'IY INTELLEKTNING TA‘SIRI (Ustozlar uchun, 2025)
Tezisda sun'iy intellekt texnologiyalari buxgalteriyahisobida qanday yangi imkoniyatlarni ochishi, ma'lumotlarni qay darajadaavtomatlashtirishi, tahlil qilishi va rejalashtirishi, vaqt va resurslarni tejashgayordam berishi haqida so‘z boradi. Shu bilan birga, bu texnologiyalar xavfsizlikva maxfiylik masalalarini ham oshirib boradi, bu esa kelajakda buxgalteriyahisobi jarayonlarini butunlay o‘zgartirishi kutilishi haqida fikrlar bildirilgan.