КОРХОНА ФАОЛИЯТИГА МАКРОИҚТИСОДИЙ КЎРСАТКИЧЛАРНИНГ ТАЪСИРИНИНГ ТАҲЛИЛИ (Ustozlar uchun, 2025)
Мазкур мақолада корхона фаолиятини ривожлантиришда тармоқ хусусиятларини инобатга олишнинг муҳим жиҳатлари тадқиқ этилган.