KORPORATIV MIJOZLARNI KREDITLASHDA ANDERRAYTING XIZMATI (Ustozlar uchun, 2025)
Tijorat banklarida korporativ mijozlarni kreditlash jarayonida anderrayting xizmatidan foydalanish, bank risklarini baholash vakamaytirishga yordam beradi.