KORXONALARDA IQTISODIY RESURSLAR TAHLILINING MUHIM JIHATLARI (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur tadqiqot ishida korxonalar faoliyatini rivojlantirishda iqtisodiy resurslar bilan taʼminlanganlik va ulardan samarali foydalanishtahlilining mazmuni va muhim jihatlari yoritilgan.