КОРХОНАЛАР АСОСИЙ ФАОЛИЯТИ ТАҲЛИЛИНИ ТАШКИЛ ЭТИШ ЙЎНАЛИШЛАРИ (Ustozlar uchun, 2025)
Мазкур тадқиқот ишида корхоналарнинг асосий даромад келтирувчи операцион фаолияти таҳлилининг зарурлиги, таҳлилнатижасида олинган натижаларнинг фаолият самарадорлиги ҳамда соҳа ривожи учун қўллашнинг назарий ва амалий жиҳатлари ёритилган.