ДАВЛАТ ТИББИЁТ ТАШКИЛОТЛАРИ МОДДИЙ РАҒБАТЛАНТИРИШ ВА РИВОЖЛАНТИРИШ ЖАМҒАРМАСИ МАБЛАҒЛАРИ САРФЛАНИШИНИНГ БУХГАЛТЕРИЯ ҲИСОБИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ МАСАЛАЛАРИ (Ustozlar uchun, 2025)
Давлат тиббиёт ташкилотлари ходимларининг фаолиятисамарадорлигини ошириш, юқори самарали меҳнатга интилиши учунмуносиб шарт-шароитлар яратиш, уларнинг ўз касбий даражасини оширибборишдан манфаатдорлигини таъминлаш муҳим ҳисобланади. Мазкуртезисда давлат тиббиёт ташкилотларининг моддий рағбатлантириш варивожлантириш жамғармаси маблағлари ҳисобидан ходимларни моддийрағбатлантиришнинг янги тартиби ҳамда унинг бухгалтерия ҳисобиниюритиш, ҳисоботини тузиш тартиби тадқиқ этилган.