BOSHLANG'ICH TA'LIMDA STEAM TEXNOLOGIYASINI QO'LLASH (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada boshlang'ich ta'lim bosqichida STEAM (Fan, Texnologiya, Muhandislik, San'at va Matematika) yondashuvini qo'llashning nazariy asoslari, amaliy usullari va pedagogik samaradorligi tahlil qilinadi. 6-10 yoshli o'quvchilar uchun mo'ljallangan STEAM faoliyatlarining kognitiv, ijodiy va ijtimoiy rivojlanishga ta'siri ko'rib chiqiladi. Xalqaro tajriba asosida boshlang'ich sinf o'qituvchilari uchun amaliy tavsiyalar ishlab chiqiladi.