BIOLOGIYANI FANINI O’QITISHDA FOYDALANILADIGAN METODLAR. (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada  biologiya fanida zamonaviy texnologiyalardan foydalanish  metodlari haqida so’z boradi. Dars jarayonida ishlatiladigan ko’plab  metodlar haqida  batafsil   mazmun mohiyati yoritilgan.