BREND KAPITALINI BOSHQARISH (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada brend kapitalining nazariy asoslari, uning shakllanish mexanizmlari va korxona raqobatbardoshligini oshirishdagi strategik ahamiyati chuqur tahlil qilinadi. Brend kapitalining tarkibiy elementlari, iste’molchilar psixologiyasi bilan bog‘liqligi hamda zamonaviy raqamli muhitda boshqaruv usullari ilmiy nuqtai nazardan yoritilgan. Shuningdek, xalqaro tajriba asosida brend kapitalini baholash modellari va ularni amaliyotda qo‘llash imkoniyatlari ko‘rib chiqiladi.