ZAMONAVIY IQTISODIYOTDA START-UP LOYIHALARNI RIVOJLANTIRISH VA BIZNES STRATEGIYALARINI OPTIMALLASHTIRISH (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada zamonaviy bozor iqtisodiyoti sharoitida start-up loyihalarning mohiyati, ularni shakllantirish bosqichlari va rivojlantirish strategiyalari tahlil qilinadi. Start-up ekotizimini barpo etishda innovatsiyalarning o‘rni, investitsiyalarni jalb qilish usullari hamda kichik biznes subyektlarining yirik korporatsiyalarga aylanish jarayonidagi risklar va imkoniyatlar yoritilgan.