CHIZIQLI PROGRAMMALASHTIRISHNING IQTISODIYOTDAGI O'RNI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada chiziqli programmalashtirishning iqtisodiyotdagi o‘rni, uning resurslarni optimal taqsimlashdagi ahamiyati va turli iqtisodiy jarayonlarda qo‘llanilishi keng yoritilgan. Shuningdek, usulning afzalliklari va amaliy natijalari tahlil qilingan.