OILAVIY MUAMMOLARNING PSIXOLOGIK TALQINI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada oilaviy muammolarning psixologik mohiyati, ularning kelib chiqish sabablari hamda oila a’zolarining ruhiy holatiga ta’siri yoritiladi. Shuningdek, nizolarni bartaraf etish va sog‘lom oilaviy muhitni shakllantirishning psixologik yo‘llari tahlil qilinadi.