MAKTABGACHA TA’LIM TARBIYACHILARINING KASBIY FAOLIYATIDA PEDAGOGIK DASTURIY VOSITALARDAN FOYDALANISH MODELI (Ustozlar uchun, 2026)
Tarbiyachi yosh avlodimizni xalqimizning munosib farzandlari qilib tayyorlashdek muhim, faxrli ish bilan birga mas’uliyatli vazifani bajaradi. Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tarbiyachisi pedagogik faoliyatining o’ziga xosligi xaqida so’z brogan, hamda tarbiyachilarning AKT texnologiyalari haqida gap ketgan.