RAQAMLI IMZO TEXNOLOGIYASI: KRIPTOGRAFIK ASOSLAR VA ZAMONAVIY ALGORITMLAR TAHLILI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada raqamli imzo texnologiyasining kriptografik asoslari, ishlash mexanizmi, asosiy algoritmlari (RSA, DSA, ECDSA) hamda zamonaviy rivojlanish yo‘nalishlari tahlil qilinadi. Shuningdek, xesh-funksiyalar, ochiq kalitli kriptografiya va xavfsizlik xususiyatlari ilmiy nuqtai nazardan yoritiladi.