HAL ELROD QALAMIGA MANSUB “THE MIRACLE MORNING” ASARINI INGLIZ TILIDAN O’ZBEK TILIGA SO’ZMA-SO’Z TARJIMA QILISH JARAYONIDAGI MUAMMOLAR TAHLILI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqola Hal Elrod qalamiga mansub bo’lgan “The Miracle Morning”, ya’ni “Mo’jizaviy tong” asarini ingliz tilidan o’zbek tiliga so’zma-so’z o’girish jarayonida duch kelingan muammolar va ularning tahlili haqida.  Maqolada tarjima jarayonida foydalanilgan morfologik transformatsiya haqida ham ma’lumot berildi.