MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR UCHUN INTERAKTIV MASHG’ULOTLAR DIZAYNI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqola maktabgacha yoshdagi bolalar uchun interaktiv mashg'ulotlar dizaynini o'rganadi. Unda bolalarning erta rivojlanishida qiziqarli va yoshga mos usullarning muhim roli ta'kidlanadi. Tadqiqot samarali interaktiv ta'lim tajribalarini yaratish uchun zamonaviy pedagogik yondashuvlar va psixologik prinsiplarni tahlil qiladi. Maqolada o'yin orqali kognitiv, ijtimoiy va emotsional o'sishni rag'batlantiruvchi mashg'ulotlarni loyihalash bo'yicha asosiy tamoyillar taklif etiladi. Ushbu ish yosh bolalar uchun ta'lim muhitini yaxshilashda pedagoglar va dizaynerlarga amaliy ko'rsatmalar berishga qaratilgan.