ALISHER NAVOIYNING MAJOLIS UN NAFOIS ASARI HAQIDA (Ustozlar uchun, 2026)
Maqolada Alisher Navoiyning “Majolis un-nafois” tazkirasi, uning turkiy adabiyotshunoslikdagi o‘rni, sakkiz majlisdan iborat tarkibiy tuzilishi hamda XV asr adabiy muhitini o‘rganishdagi ahamiyati tahlil qilinib, asarning tarixiy-biografik manba sifatidagi qimmati ochib berilgan.