KASB-HUNAR TEXNIKUMLARIDA FIZIKA FANINI O‘QITISHDA ZAMONAVIY SUN’IY INTELLEKT TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH. (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada kasb-hunar texnikumlarida fizika fanini o‘qitish jarayonida zamonaviy sun’iy intellekt texnologiyalaridan foydalanishning ahamiyati, afzalliklari hamda samaradorligi tahlil qilinadi. Shuningdek, sun’iy intellekt asosida tashkil etilgan ta’lim jarayonining o‘quvchilarning bilim olish darajasiga ta’siri, individual yondashuvni ta’minlash imkoniyatlari va interaktiv metodlarning rivojlanishiga qo‘shgan hissasi yoritiladi. Maqolada amaliy tavsiyalar va metodik yondashuvlar ham keltirilgan.