IJTIMOIY PEDAGOGIKANING FAN SIFATIDAGI XUSUSIYATLARI HAQIDA (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqola ijtimoiy pedagogikaning fan sifatidagi o'ziga xos xususiyatlarini tahlil qilishga bag'ishlangan. Unda ijtimoiy pedagogikaning predmeti, obyekti, metodologik asoslari va nazariy-amaliy ahamiyati atroflicha yoritiladi. Tadqiqot ijtimoiy pedagogikaning boshqa fanlar bilan aloqadorligi, uning jamiyatdagi ijtimoiy muammolarni hal etishdagi o'rni va rivojlanish tendensiyalarini ko'rib chiqadi. Shuningdek, uning ta'lim tizimidagi ahamiyati va kelajakdagi istiqbollari ham muhokama qilinadi. Maqola ijtimoiy pedagogikaning ilmiy asoslarini mustahkamlashga hissa qo'shadi.