INGLIZ–O‘ZBEK TARJIMASIDA MADANIY TAFOVUTLAR: NAZARIY VA AMALIY TAHLIL (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada ingliz–o‘zbek tarjimasidagi madaniy tafovutlar nazariy jihatdan tahlil qilinadi, real misollar keltiriladi va tarjimonlar duch keladigan asosiy muammolar hamda ularning yechimlari ko‘rib chiqiladi.