MARTIN MIDOVSNING “365 DAYS WITH SELF-DISCIPLINE” ASARIDA ANTONIMIK TARJIMANING QOʻLLANILISHI. (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada badiiy asarlarni tarjima qilish jarayonida tarjimonlar duch keladigan tarjimonlik transformatsiyalarining bir turi boʻlgan antonimik tarjimadan qanday foydalanish haqida soʻz boradi.